Bètaversie nieuwe website

Vanaf 19 augustus is de bètaversie van de nieuwe website in de lucht.
Tweedejaarsstudenten van het ROC grafische opleiding hebben suggesties gedaan voor de nieuwe vormgeving. Voor het nieuwe logo is voortgebouwd op een idee van Maarten van der Zwaan. We hebben veel geleerd van de blik op de NMRH door de ogen van achttienjarigen.

De afgelopen maanden heeft de werkgroep Communicatie de nieuwe website gebouwd en de teksten voor de berichten en de pagina’s opgesteld. De website staat in de steigers en in de grondverf. De komende tijd moet nog afgelakt worden. Er zal dus nog het een en ander aan de vormgeving veranderen.

We willen u echter vanaf nu via de nieuwe website op de hoogte houden van de actuele kwesties, waar de NMRH zich voor inzet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.